Hvor svært ka' det være?

Da Pia og Lars Enggaards gamle bank sagde Nej til at hjælpe, fik de opfyldt deres drøm om ny båd gennem Møns Bank.

En formalitet.

Det var, hvad Pia og Lars Enggaard regnede med, da de i efteråret 2018 ville købe ny båd. Den gamle båd var sat til salg, og der var allerede fundet en køber – som dog først ville overtage til april. Derfor havde de brug for lidt mellemfinansering.

- Men nej, vi tilbyder ikke bådlån, var beskeden fra den bank, vi havde været kunder i gennem mange år, fortæller Lars Enggaard.

- Jeg blev så vred, fortsætter Pia. Vi har altid haft orden i vores økonomi, så jeg skrev straks til Møns Bank. Og få timer efter stod vi med et tilsagn fra banken, så vi ku’ købe den båd, vi havde på hånden.

Nyanskaffelsen, en Bavaria Cruiser 40, lå et par måneder senere trygt og godt i Karrebæksminde, få kilometer fra parrets hjem.


Passede ikke ind

- Jeg er pensioneret folkeskolelærer og Pia farmakonom, så vi undrer os over, at selv med en sund økonomi, er der ingen fleksibilitet i en storbank, hvis man ikke lige passer ind i deres kasser.

- Jamen, vi fortæller alle, at hvis de render panden mod en mur, så er det bare afsted til Møns Bank, tilføjer Pia med et smil. 


Har du også lyst til at finde ud af, hvad Møns Bank kan gøre for dig, så kontakt en af vores rådgivere - eller send dine oplysninger her.  
 

3
Pia og Lars Enggaard elsker livet til søs.