Investeringskonto FRI

Her er kontoen til dig, der ønsker at investere med stor fleksibilitet.

På Investeringskonto FRI har du friheden til at indskyde og hæve efter behov, og pengene investeres automatisk. Ingen kurtage eller depotgebyrer.

Når du opretter en Investeringskonto FRI, indgår du samtidig en aftale om, hvordan din opsparing skal investeres ud fra dine ønsker og behov. Herefter bliver dine indbetalinger helt automatisk placeret i en eller flere investeringsfonde, som investerer bredt i fx aktier, statsobligationer, realkreditobligationer og virksomhedsobligationer fra hele verden.

Du vælger selv, om du vil investere et beløb på én gang eller løbende overføre (fx en gang om måneden) til din Investeringskonto FRI. Og du har altid overblik over den daglige udvikling via Netbank.


Ansvarlig investering

Investeringskonto FRI omfatter forskellige fonde med hver sin risikoprofil. Det betyder, at du - efter at have talt med din rådgiver - let kan vælge den eller de fond(e), der matcher dine ønsker.

Investeringskonto FRI er også ansvarlig investering. Det betyder, at vi og vores partnere har forholdt os til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, inden vi investerer i et selskab. Derved arbejdes der på at give dig et godt afkast – uden at gå på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed.


Det har aldrig været nemmere at investere:

  • Kom i gang fra kun 1 krone.
  • Indbetal og hæv efter behov.
  • Fuldt overblik i Netbank.
  • Automatisk investering af dine indbetalinger.
  • Automatisk geninvestering af udbytter.
  • Automatisk indberetning til SKAT. 
  • Automatiske månedlige indbetalinger, hvis du ønsker det.
  • Intet depot og derfor ingen depotgebyrer.
  • Ingen kurtage/handelsomkostninger ved handel med værdipapirer.
  • Investeringsløsningen er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Det kører helt automatisk, så det eneste du skal beslutte, er faktisk om du vil i gang. Og om du vil investere 1 kr., 10.000 kr. eller måske 100.000 kr. er helt op til dig. 

> Mere om Investeringskonto FRI.


Strategi og tidshorisont

Vi anbefaler, at der er minimum 3 år, til du skal bruge hovedparten af pengene. Du kan godt skifte strategi, hvis din risikovillighed ændrer sig. I praksis lukker din rådgiver din nuværende strategi og opretter en ny. Det tager typisk 5-7 bankdage.

Hvis det giver mening og værdi for dig, kan du godt have flere strategier for forskellige beløb. Det aftaler du med din rådgiver.

Det har aldrig været nemmere at investere - kontakt os og kom i gang med Investeringskonto FRI. 

> Video om aktuelt afkast.