Kolleger

Tre af dine kommende kolleger fortæller...

Når du får job i Møns Bank, kommer du i selskab med en lang række kolleger, som arbejder med både hjerne og hjerte for den lokale bank. Nogle har været hos os altid, og nogle har valgt os efter en årrække på andre arbejdspladser.

Fælles for os alle er, at vi kerer os om vores bank - hvor der både er plads til direkte medindflydelse og et spændende og udviklende karriereforløb. Vi har en meget flad struktur, og fx står døren altid åben til direktørens kontor. Hvis han da ikke lige er i møde...

Uden for arbejdstid kan du også møde dine kolleger, hvis du har lyst. Mange finder sammen i vores foreninger eller mødes på kryds og tværs til cykle- eller gåture og andre sociale aktiviteter.

Er der nogle, du kender? - tjek os alle ud under Medarbejdere

Her kan du læse lidt mere indgående, hvordan tre af dine kommende kolleger ser på Møns Bank. 


Jan Ivan Rasmussen, 62, bosat på Møn:

"Jeg har taget hele turen i Møns Bank fra bankelev til kreditchef. Det har været en super spændende rejse, både fagligt og personligt. I en lokalbank som Møns Bank kan man selv præge udviklingen rigtig meget. Vi har korte beslutningsveje, højt til loftet og et godt socialt sammenhold. Jeg holder meget af at cykle, når jeg har fri – og det er der også gode muligheder for at lokke kollegerne med på."


Henriette Lambæk, 46, bosat på Stevns:

"Jeg har arbejdet i Møns Bank i 4 år. Jeg kommer fra en anden lokalbank, som lignede Møns Bank utrolig meget, men desværre blev fusioneret ind i en storbank for nogle år siden. Efter en tid savnede jeg igen at arbejde i en ægte lokalbank, og heldigvis matcher både Møns Bank og jeg utrolig godt sammen. Man er tæt på kunderne, tæt på kollegerne og tæt på lokalsamfundet, som man er en del af. Det giver en helhed i jobbet. Familien står højt på listen, når jeg har fri, og det betyder ofte en sejltur i vores dejlige båd."


Jesper B. Jensen, 29, bosat i Næstved:

"Efter flere år i detailhandel ønskede jeg at prøve kræfter med bankverdenen, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. I Møns Bank er det nemt at komme igennem med sine ideer, og sammen kan vi hurtigt skabe forandringer. Jeg startede som praktikant i 2018, i 2020 var jeg uddannet privatkunderådgiver, og i 2022 begyndte jeg som erhvervsrådgiver. Møns Bank er virkelig en fantastisk arbejdsplads. Min fritid bruger jeg i disse år mest på byggeprojekter på vores hus."

Jan Ivan Rasmussen, Henriette Lambæk og Jesper B. Jensen.


Send din ansøgning

Du kan altid søge job hos os. Hvis vi ikke aktuelt har nogle jobs, så send os en uopfordret ansøgning. Det kan du gøre på www.moensbank.dk/upload. Det er en krypteret forbindelse, og vi sikrer dig selvfølgelig 100% diskretion.

Velkommen i Møns Bank!