Kunderådgiver til Rønnede

Møns Bank i Rønnede søger en privatrådgiver med interesse for erhverv.

Det går godt i Møns Bank. Mange søger os, især i Rønnede, hvor vi åbnede filial i maj 2019 og udvidede i juli 2020 med en erhvervsafdeling. Vi søger nu en privatrådgiver med interesse for erhverv, som vil med ombord på et skib, der skyder en rigtig god fart. 


Arbejdsgrundlag

Du får en portefølje privatkunder, herunder også ejerledere i virksomheder - dvs. du får både ansvar for privat og mindre erhverv.

Møns Bank har en god spredning i erhvervskunder, såvel på størrelse som indenfor de enkelte erhverv - og geografisk over det meste af Sjælland. Bankens erhvervsaktiviteter udgør godt 50 % af forretningsgrundlaget.


Vi forventer, at du

  • har en bred og relevant erfaring,
  • er fagligt dygtig og kompetent,
  • har personlig integritet, er udadvendt og kundeorienteret,
  • arbejder målrettet og resultatorienteret og
  • brænder for at gøre en forskel - også ved at være på forkant med kundernes behov.

Det er ikke en forudsætning, at du i dag er erhvervsrådgiver - blot du har interessen for erhverv, så skal vi nok sørge for oplæring.  :-)

 
Om afdelingen

I Rønnede har vi især mærket opbakning. Vi får dagligt nye henvendelser om at blive kunde i banken, og mange har savnet den smidighed, dialog og indlevelse, som en lokalbank kan give. Der er ikke langt fra tanke til handling hos os, og vi vægter tilgængelighed højt, både indad- og udadtil.   

Vi tilbyder et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang. Hos os bliver du en del af en lokal bank med stor indflydelse og korte beslutningsveje.

Som vores nye kollega får du et stærkt supportteam i ryggen, der står for at udarbejde lånedokumenter mv., så du kan koncentrere dig fuldt ud om rådgivningsdelen.

Ring til filialdirektør Peter Laugesen på tlf. 31 25 28 73 og hør mere om jobbet og banken.


Ansøgning og CV 

uploades til HR-chef Susanne Bille Jensen på moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig.


Fakta om Møns Bank A/S

Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Vi er ca. 110 engagerede medarbejdere, der servicerer bankens ca. 22.000 kunder. Spredningen på erhverv/privat er nogenlunde fifty/fifty.

Vores særkende er en stærk forankring i Sydsjælland, på Møn, Bogø og Nordfalster. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Rønnede afd. ligger på Industrivej 2 - midt i Rønnede.


Læs mere om banken.

.

Rønnede afd. ligger på alle måder "lunt i svinget", også trafikalt...