Landbrug

Møns Bank søger erfaren erhvervsrådgiver med speciale i landbrug

 

Møns Bank er inde i en god udvikling og søger nu en erfaren landbrugsrådgiver, som kan fastholde og videreudvikle vores i forvejen stærke position overfor branchen på Møn samt i Syd- og Østsjælland. 

 

Arbejdsgrundlag

Du kommer til at overtage en god, solid portefølje af landbrugskunder. Vi lægger også vægt på dine evner til at tage imod nye kunder - og til at pleje og udvikle bankens relationer til lokalområdet, hvor det er vigtigt, at du har øje for at virke i og for en lokalbank.

 

Møns Bank har en stor portefølje af erhvervskunder med en god spredning i såvel størrelse som indenfor de enkelte erhverv. Bankens erhvervsaktiviteter udgør godt 50 % af forretningsgrundlaget, primært koncentreret om Stege, Præstø, Næstved og Vordingborg - men også via Møn Direkte, som kører på Stevns, Midtsjælland og Nordfalster. 

 

Vi forventer, at du

  • har en solid og relevant erfaring med håndtering af landbrugskunder
  • brænder for at gøre en forskel i samspillet med bankens landbrugskunder

  • er fagligt dygtig og kompetent
  • har stor personlig integritet, er udadvendt og kundeorienteret
  • arbejder målrettet og resultatorienteret

Vi tilbyder

  • et spændende job i en sund og solid lokalbank, der oplever vækst og fremgang
  • stor indflydelse på din dagligdag via korte beslutningsveje

Du er velkommen til at kontakte erhvervschef Bart Gyldenløve Roetink på tlf. 30282414, hvis du ønsker at vide mere om jobbet og vores forventninger.

 

Ansøgning sendes til:

HR-koordinator og marketingchef Susanne Bille Jensen på sbj@moensbank.dk.

Der vil løbende blive holdt samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Fakta om Møns Bank A/S:

Banken blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Møns Bank har 90 dygtige og engagerede medarbejdere, som servicerer godt 20.000 kunder.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

 

Læs mere om banken her.