Bankens repræsentantskab

Statsaut. revisor

Tina Ørum Hansen (formand) Præstø Se mere

Tina Ørum Hansen (formand)

Formand for repræsentantskabet siden 2021 (indvalgt i 2015) og medlem af bestyrelsen siden 2017. Tina er født i 1973 og er i starten af 2015 blevet medejer hos Revisionsfirmaet Aage Maagensen, der ligger i både Maribo, Nykøbing F. og Nakskov. I perioden fra 1995 til 2013 var hun ansat hos PWC – revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers i Næstved. Tina er formand for bestyrelsen i Gymnastikforeningen Præstø Fjord.

Konsulent

Erik Rishøj Jensen (næstformand) Køge Se mere

Erik Rishøj Jensen (næstformand)

Næstformand for repræsentantskabet siden 2021, indvalgt i 2017. Erik er født i 1964 og uddannet cand. polit. Han er ansat i Region Sjælland som specialkonsulent. Har tidligere arbejdet i Ringsted Kommune, Fødevareministeriet og Eksportkreditfonden under Erhvervsministeriet.

Adm. direktør

Therese Stein Brorsen Nyråd Se mere

Therese Stein Brorsen

Medlem af repræsentantskabet siden 2021. Therese er født i 1980 og er adm. direktør og medejer af virksomheden Provi, der tilbyder karriere- og virksomhedsrådgivning samt reklamebureau. Provi har hovedkontor i Nykøbing F. og kontorer i Vordingborg og Nakskov.

Administrationschef

Betina Monberg Næstved Se mere

Betina Monberg

Medlem af repræsentantskabet siden 2020. Betina er født i 1970. Hun er cand.scient. i biologi og medejer af MT Jæger ApS, der er et Danmarks førende metalstøberier med speciale i sandstøbning af aluminium og bronze. Virksomheden leverer støbt og bearbejdet gods til kunder i Europa og Skandinavien. 75 % af produktionen går til eksport.

Advokat

Karina Sejersbøl Christiansen Præstø Se mere

Karina Sejersbøl Christiansen

Medlem af repræsentantskabet siden 2022. Karina er født i 1969. Hun er udlært jurist og ansat som advokat hos ADVODAN i Næstved. Privat er hun bosat i Præstø, hvor hun har et stort netværk, bl.a. som formand for skolebestyrelsen på Præstø Privatskole og som bestyrelsesmedlem på Idrætshøjskolen Bosei.

Agrarøkonom

Jan Yttesen Stubbekøbing Se mere

Jan Yttesen

Medlem af repræsentantskabet siden 1997. Jan er født i 1963 og uddannet agrarøkonom. Jan er forpagter af Næsgaard Avlsbrug på Falster. Udover landbrug beskæftiger han sig med opkøb, udlejning og salg af ejendomme. Indtil 2009 var Jan direktør for DataLogisk A/S, som udvikler IT-løsninger til landbruget - en virksomhed han selv har været initiativtager til og udviklet. Virksomheden er siden hen solgt til DLG.

Anlægsgartner

Anette Vistisen Næstved Se mere

Anette Vistisen

Medlem af repræsentantskabet siden 2017. Anette er født i 1979, uddannet anlægsgartner og ejer virksomheden Anlægsgartner Heino Vistisen A/S. Hun er medlem af hovedbestyrelsen for Danske Anlægsgartnere samt Sydsjællands Kreds. Anette er tillige medlem af det lokale uddannelsesudvalg for anlægsgartnere på ZBC i Slagelse.

Assurandør

Mia Lykke Henriksen Møn Se mere

Mia Lykke Henriksen

Medlem af repræsentantskabet siden 2018. Mia er født i 1984 og arbejder som assurandør i Storstrøms Forsikring. Hun har tillige erhvervserfaring inden for den finansielle sektor. Mia er født og opvokset på Møn.

Bager og konditormester

Michael Nielsen Karise Se mere

Michael Nielsen

Medlem af repræsentantskabet siden 2020. Michael er født i 1971, selvstændig bager- og konditormester og indehaver af Karise Bageri siden 1998. Karise Bageri blev i 2019 kåret af Business Faxe som Årets Virksomhed, bl.a. for at skabe arbejdspladser og tage et socialt ansvar. Karise Bageri beskæftiger ca. 30 medarbejdere og har vundet flere priser gennem årene.

Civiløkonom

Peter Ole Sørensen Præstø Se mere

Peter Ole Sørensen

Formand for bankens bestyrelse. Medlem af repræsentantskabet siden 2004. Peter er født i 1974 og uddannet civiløkonom med speciale i turisme. Han er ejer af rådgivningsfirmaet CREW4U og partner i firmaet Parks'nTrails. Peter er formand for Dansk Cykelturisme og for menighedsrådet i Skibinge samt bestyrelsesmedlem i Vordingborg Erhverv. Er desuden fritidslandmand - og medlem af Vordingborg kommunalbestyrelse. 

Direktør

Christian Brix-Hansen Stege Se mere

Christian Brix-Hansen

Næstformand for bankens bestyrelse. Medlem af repræsentantskabet siden 2009 og samme år valgt ind i bankens bestyrelse. Christian er født i 1965 og er uddannet civiløkonom HD (R) fra Copenhagen Business School samt MBA fra Harvard University. Er direktør og hovedaktionær i Brix Design A/S samt bestyrelsesformand i Vordingborg Gymnasium og HF.

Direktør

Nils Natorp Rytsebæk, Stege Se mere

Nils Natorp

Medlem af repræsentantskabet siden 2008. Nils er født i 1960 og direktør på GeoCenter Møns Klint. Nils er cand. merc. og formand for Møn-Sydsjælland Turistforening og næstformand i House of Møn. Derudover er Nils bestyrelsesmedlem i Visit Sydsjælland Møn og Fonden Dybbøl Banke  samt i Initiativgruppen for Byggeri og Miljø.

Direktør

Thomas Stecher Hårbølle, Askeby Se mere

Thomas Stecher

Medlem af repræsentantskabet siden 2006. Thomas er født i 1972 og uddannet revisorassistent. Han ejer Retail Syd A/S, der driver tre Shell stationer. Er tillige medejer af Bryghuset Møn ApS, der producerer øl, vand og økologiske safter og sodavand, som sælges til restaurationsbranchen over hele Danmark.

Direktør

Frederik Meding Næstved Se mere

Frederik Meding

Medlem af repræsentantskabet siden 2020. Frederik er født i 1979. Han er direktør i den familieejede virksomhed T. A. Medings Tømmerhandel A/S. Han er uddannet cand.merc.(jur.) og har derudover en juridisk ph.d.-grad. Har i perioden 2010-18 arbejdet i Nykredit. Er tilknyttet CBS som ekstern lektor, hvor han underviser i fondsret, finansieringsret og regulering af finansielle virksomheder

Direktør

Mikkel Lohmann Davidsen Vedbæk Se mere

Mikkel Lohmann Davidsen

Medlem af repræsentantskabet siden 2022. Mikkel er født i 1970 og uddannet cand. merc. Han er ansat i Lemvigh-Müller som senior sales director. Har tidligere arbejdet som adm. direktør for Catering Danmark, Coronet Cake Company og Bisca A/S. Mikkel er desuden medlem af Bryghuset Møns bestyrelse.

Drifts- og oplevelseschef

Loise Emilie Greve Næstved Se mere

Loise Emilie Greve

Medlem af repræsentantskabet siden 2017. Loise er født i 1976 og har erhvervserfaring indenfor oplevelsesturisme, hotel- og restaurationsbranchen. Hun har skabt og videresolgt egne restaurationer samt været Erhvervspartner- og F & B manager i Arena Næstved. Er i dag drifts- og oplevelseschef på Ungdomsøen på Middelgrundsfortet. Desuden er Loise medlem af kommunale styregrupper indenfor Mærk Næstved, lokale erhvervsnetværk og mentor/dommer i samarbejde med lokale uddannelsessteder på deres entrepreneurship uddannelser.

Ejendomsmægler

Henrik Ejby Hansen Vordingborg Se mere

Henrik Ejby Hansen

Medlem af repræsentantskabet siden 2020. Henrik er født i 1968. Han er tredje generation i ejendomsmæglerfaget og har selv arbejdet i faget siden 1986. Selvstændig ejendomsmægler med speciale i liebhaverboliger i hele Danmark. Henrik er tillige valuar.

Fisker

Bjarne Mostrup Larsen Klintholm Havn, Borre Se mere

Bjarne Mostrup Larsen

Medlem af repræsentantskabet siden 1986. Bjarne er født i 1955 og har igennem mange år drevet fiskeri fra Klintholm Havn. I de seneste år har han sejlet med turister via sin turbåd Discovery fra havnen til Møns Klint.

Fuldmægtig

Hanne Bodil Hansen Stege Se mere

Hanne Bodil Hansen

Medlem af repræsentantskabet siden 2007. Hanne er født i 1956 og har gennemgået en kontor- og lederuddannelse i tilknytning til sin ansættelse hos FOA. Hanne er fuldmægtig samt leder af den fælles medlemsadministration hos FOA Sydsjælland.

Glarmester

Mads Frederiksen Stege Se mere

Mads Frederiksen

Medlem af repræsentantskabet siden 2010. Mads er født i 1965 og uddannet glarmester. Han har virksomhederne Møns Glarmester og Haslev Glarmester. Mads er desuden medlem af hovedbestyrelsen i Glarmesterlauget.

Godsejer

Carl Gustav Scavenius Møn Se mere

Carl Gustav Scavenius

Medlem af bestyrelsen siden 2021 og repræsentantskabet siden 2020. Carl Gustav er født i 1976, cand.polit. og har tillige en MBA. Han har 15 års erfaring fra genforsikringsbranchen, heraf 4 som adm. direktør. Klintholm og Scavenius har været knyttet sammen i mere end 200 år, og Carl Gustav er 7. generation på godset. Klintholm Gods beskæftiger sig med skovbrug, landbrug, turisme og husudlejning.

Hotelejer

Christian Petersen Stege Se mere

Christian Petersen

Medlem af repræsentantskabet siden 2017. Christian er født i 1972 og uddannet agrarøkonom fra Næsgaard. Han driver en række virksomheder i og omkring Stege, herunder Hotel Residens Møen i Stege. Christian er desuden bestyrelsesmedlem i House of Møn og formand for Baltic Sea Suppliers.

Malermester

Willi Becke Vordingborg Se mere

Willi Becke

Medlem af repræsentantskabet siden 2017. Willi er født i 1967 og uddannet bygningsmaler. Han er selvstændig malermester siden 1991. Willi er formand for DI Dansk Byggeri, malersektion, og har herunder en del tillidsposter i råd, nævn og udvalg. Han er også formand for Vordingborg Erhvervsforening.

Murermester

Stig Krogsbæk Præstø Se mere

Stig Krogsbæk

Medlem af repræsentantskabet siden 2005. Stig er født i 1957, har haft murervirksomhed i 30 år (afhændet i 2016) og er nu ansat i H. Nielsen og Søn i Næstved som murer. Bosat i Præstø.

PR marketing- og produktionsmedarbejder

Emilie Storm Petersen Bogø Se mere

Emilie Storm Petersen

Medlem af repræsentantskabet siden 2013. Emilie er født i 1973 og er handelsuddannet og psykomotorisk terapeut. 
Hun er producent hos Vordingborg Egnsteater Cantabile 2, viceskoleleder hos LOF Haslev og driver desuden egen virksomhed inden for bevægelse, motion og sundhed.

Reg. revisor og direktør

Peter Hansen Stege Se mere

Peter Hansen

Medlem af repræsentantskabet siden 2013. Peter er født i 1964, medejer og direktør i Øernes Revision A/S, som har afdelinger i Vordingborg og Nykøbing Falster. Peter er endvidere direktør i Læger & Tandlægers revisionskontor A/S og IT-Syd Erhverv ApS.

Restauratør

Linda Wilms Præstø Se mere

Linda Wilms

Medlem af repræsentantskabet siden 2017. Linda er født i 1980 og har siden 2001 arbejdet i restaurationsbranchen som selvstændig i Næstved og Præstø – siden 2005 i Præstø med restaurationen Cafe Mocc@, der i 2019 blev suppleret med Iskutteren i Præstø og Kalvehave.

Registreret revisor

Bente Bille Stege Se mere

Bente Bille

Medlem af repræsentantskabet siden 2011. Bente er født i 1961 og er registreret revisor samt HD i afsætning. Bente er medejer af ReviVision og Thorsvang - Danmarks Samlermuseum.

Statsaut. ejendomsmægler

Tonny Quaade Nielsen Rønnede Se mere

Tonny Quaade Nielsen

Medlem af repræsentantskabet siden 2017. Tonny er født i 1966 og er uddannet ejendomsmægler. Har tidligere været med i repræsentantskabet i Kongsted Sparekasse og er i dag formand for Kongsted Sparekasses Fond.

Supply Chain & QA Manager

Gitte Holland Eriksen Haslev Se mere

Gitte Holland Eriksen

Medlem af repræsentantskabet siden 2020. Gitte er født i 1975, uddannet produktionsingeniør og arbejder i pektinfabrikken CP Kelco, som primært beskæftiger sig med eksport. Gitte sidder i ledergruppen og referer til fabrikschefen. Hun har ansvaret for logistik, planlægning, indkøb, kvalitet, fødevaresikkerhed og laboratorie. Afdelingen har 60 medarbejdere.

Sælger

Lisbet Hebo Præstø Se mere

Lisbet Hebo

Medlem af repræsentantskabet siden 2008. Lisbet er født i 1965 og er uddannet isenkræmmer. Tidligere indehaver af Hebo Interiør i Præstø frem til 2015, i dag gardinsælger hos Garant Næstved. Har også været formand for Præstø Handels- og Erhvervsforening gennem en periode på 9 år. 

Tidl. regnskabschef

Vicki Endsgaard Præstø Se mere

Vicki Endsgaard

Medlem af repræsentantskabet siden 2018. Vicki er født i 1957 og tidligere regnskabschef samt medejer af familievirksomheden Dansk Rotations Plastic ApS i Kalvehave..

Tømrermester

Anders W. Madsen Roneklint, Præstø Se mere

Anders W. Madsen

Medlem af repræsentantskabet siden 2010. Anders er født i 1973 og uddannet tømrer og snedker. Anders driver virksomheden Mester Madsen A/S, som udfører traditionelle byggeopgave med speciale i fredede og bevaringsværdige bygninger. Derudover er han medejer af Erhvervspark E47 i Bårse.

Virksomhedsejer

Kathrine Hendriksen Rødvig Stevns Se mere

Kathrine Hendriksen

Medlem af repræsentantskabet siden 2018. Kathrine er født i 1978, uddannet cand.mag. og indehaver af Rødvig Kro & Badehotel siden 2007. Hun er desuden medlem af Stevns Turistforening, Feriepartner Møn-Stevns og Verdensarv Stevns.

Vognmand

Steffen Brian Brixtofte Klippinge Se mere

Steffen Brian Brixtofte

Medlem af repræsentantskabet siden 2022. Steffen er født i 1981 og selvstændig vognmand. Oprindelig udlært autolakerer/storvognsmaler og gik selvstændigt med en enkelt vogn i 2007. I dag råder hans virksomhed over 14 lastbiler, der løser alle former for kran- og hejseopgaver, entreprenørkørsel samt distribution af brændstoffer. I 2021 opkøbte han virksomheden H & E Sejersen Transport.