Indsigt og dataportabilitet

Indsigtsret
Behandler vi personoplysninger om dig, har du en række rettigheder, herunder ret til indsigt i de oplysninger vi behandler om dig og ret til at få rettet eller slettet oplysninger, hvis de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante. Dog skal du være opmærksom på, at vi kan være forpligtet af lovgivningen til at gemme visse oplysninger - også hvis du ikke er kunde hos os længere.

Hvis du ønsker indsigt, kan du udfylde formularen herunder. Som en del af behandlingen af din anmodning skal vi sikre os, at vi kender din identitet. Det skal vi for at sikre os, at vi ikke udleverer dine oplysninger til uvedkommende, og at vi i øvrigt behandler dine oplysninger korrekt. Derfor giver du samtidig samtykke til, at vi bruger dit CPR-nummer i forbindelse med din anmodning. Du kan forvente svar inden for 30 dage, og vi gemmer dine oplysninger i forbindelse med din anmodning i 1 år som dokumentation.

Dataportabilitet
Ønsker du, at en anden end dig selv skal modtage oplysningerne, kan du anføre det i formularen. Det sker via en USB-nøgle med PostNord til modtageren.