25 års jubilæum for Annitta Hansen

HR- og administrationsmedarbejder Annitta Hansen kan tirsdag den 1. august fejre sit 25 års jubilæum i Møns Bank.

Det lå ikke lige i kortene, at Annitta skulle arbejde i Møns Bank. Hun begyndte sit arbejdsliv i Møn Kommune, men da et vikariat udløb, fik hun arbejde i Danske Bank i Næstved i et års tid, inden hun søgte over i Møns Bank og fik arbejde i kassen. Her blev det til et par år, hvor hun lærte rigtig mange mønboere at kende.

Meget er sket gennem de 25 år.

- Dengang var kassearbejde noget med stakkevis af indbetalingskort, optælling af kontanter og checks - og køer til langt ud på gaden ved hvert månedsskifte, husker Annitta. I dag klarer rigtig mange sig uden eller med meget få kontanter.

Manuelt arbejde var der masser af i banken for 25 år siden, men i dag er det meste digitaliseret.

Annitta har fulgt med opgavernes skiftende karakter, så selv om hun har været på samme arbejdsplads i nu 25 år, har hun bestemt ikke siddet stille.

- Man skal være på dupperne, for der sker hele tiden noget nyt, siger hun. Jeg har haft rigtig mange forskellige administrative opgaver gennem årene, og i dag er jeg nærmest bankens interne bogholder med alt fra betaling af regninger, moms, statistik og indberetninger, ligesom jeg er ansvarlig for lønnen til de 110 medarbejdere samt bestyrelse og repræsentantskab.

Arbejdsdagen den 1. august slutter med en uformel sammenkomst for kollegerne.