25% rabat på GeoCenter Møns Klint

30.08.22

Oplevelserne står nærmest i kø på GeoCenter Møns Klint. 3D-biograf, udgravningshule og en række spændende udstillinger gør Danmarks 70 millioner år lange historie lyslevende.

Ikke uden grund er GeoCenteret blevet kaldt Danmaks sejeste sciencecenter. Møns Klint er i sig selv en fantastisk naturoplevelse, så et besøg på klinten kan give ekstra dybde, når man får historien om Danmarks fødsel med på GeoCenteret.

Over 20 aktiviteter venter på de eventyrlystne, og udstilllingerne er hele tiden under udvikling. Kom med tilbage til Kridttiden, hvor havet var fyldt med drabelige monstre, til tertiærtiden, hvor 2/3 af alt liv uddøde på grund af meteornedslag og supervulkaner, til kvartærtiden med gigantiske gletsjere, der dannede det vilde landskab – og frem til nutidens magiske natur på Møn.

I Gletsjerbiografen kan man opleve den fantastisk smukke og lærerige film fra National Geographic om gletsjere og afsmeltning af isen, og i 3D-biografen ser, hører og mærker man dinosauerne i fuld action – hvis man tør!

Husk et betalingskort fra Møns Bank. Det giver 25 % rabat i både september og oktober måned.