Bankbetjenten takker af

03.07.19

Klaus Simonsen går på pension fra Møns Bank.

 

Oprindelig ville han have været landmand. Eller lærer. Men hans liv formede sig helt anderledes. Bankbetjent Klaus Simonsen har prøvet meget andet i sit liv end netop landbruget, skolen og banken...

 

Efter endt skolegang blev Klaus karl på en gård. Det var i 1973, og han drømte om en karriere som landmand. Men da han altid har haft et godt tag på børn, tænkte han, at han hellere ville være lærer. Dén vej dog ligger ikke lige for, når man er ordblind, så i stedet valgte Klaus at blive pædagogmedhjælper i Den Sorte Firkant i København.

 

Årene gik, og Klaus prøvede også kræfter med lagerarbejde, både i Magasin og på Grønttorvet, ligesom han har kørt bus i Fladså kommune. I den daværende Handelsbanken arbejdede han som bankbetjent i 17 år, og siden 2000 har arbejdsgiveren heddet Møns Bank.

 

Nu går Klaus på pension, og det sker fredag den 19. juli, hvor kunder, forretningsforbindelser, venner og familie er velkommen til at kigge ind fra kl. 14-16 og ønske ”Simon”, som han også bliver kaldt, et godt otium.

 

 

 

Yderligere oplysninger:

HR-chef Susanne Bille Jensen

Tlf. 55 86 15 16