Bedre indeklima - lavere regninger

09.02.23

Kom til energiaften i Møns Bank og hør, hvordan du kan slå to fluer med ét smæk!

Energipriserne svinger meget, og hvem ved, om vi har set toppen endnu. Man må tage sine forholdsregler, og det kan du nu gøre sammen med Møns Bank og DK-indeklima, som er specialister i at løse udfordringer med fugt, radon, skimmelsvamp, ventilation m.m. – og samtidig har indsigt i bl.a. varmepumper. Kort sagt alt, hvad der skal til for at give dig et bedre indeklima og en mere omkostningseffektiv opvarmning.

Vi holder energiaften følgende steder:

  • Tirsdag den 28. februar i Næstved (Rønnebæksholm).
  • Tirsdag den 7. marts i Stege (Møns Bank)
  • Onsdag den 15. marts i Rønnede (Møns Bank)

Alle tre steder begynder vi kl. 17.30, men allerede fra kl. 17.00 kan du møde ind og få en frisk sandwich og lidt til halsen, inden vi begynder. Vi forventer at slutte kl. 19.00.

Deltager du på aftenen, tilbyder DK-indeklima 10 % rabat på varmegenvinding ventilation samt halv pris på en fuld indeklima-gennemgang af dit hus for 1.500 kr. (normalpris 3.000 kr.).

I løbet af aftenen kan du også høre kort om FlexKredit Bolig – bankens nye, stærke finansieringsmulighed, hvis du har behov for at låne til investeringen. Med en lavere energiregning (og i bonus et bedre indeklima), kan pengene hurtigt været tjent hjem!

Det er gratis at deltage, så du sender blot din tilmelding til chp@moensbank.dk senest 5 dage før mødet. Men skynd dig, da antallet af pladser er ret begrænset.