Bruger du Mobil- og Netbank?

Ja, det gør du jo nok – som det store flertal af danskere. 

Så har du sikkert også en mening om, hvordan vores systemer virker. Og burde virke. 

Hvis du har tid og lyst, kan du nu være med til at udvikle vores fremtidige løsninger. Bankens IT-leverandør, BEC, inviterer kunder i bl.a. Møns Bank til at fortælle om deres ønsker til ændringer i Mobil- og Netbank samt deltage i brugertests.

Det er vigtigt, at brugerpanelet afspejler alle dele af samfundet, unge, ældre, kvinder, mænd, børn og med vidt forskellige behov og brug af løsningerne.

Som deltager i panelet vil du højst 4 gange om året blive inviteret til en undersøgelse, og altid kun til undersøgelser, som BEC vurderer er relevante for dig baseret på dit svar i tilmeldingen. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage, og hver undersøgelse tager mellem 10 og 60 minutter. Ved deltagelse i lange brugerundersøgelser vil BEC godtgøre med et gavekort. 

Al feedback bliver kun brugt af BEC og bliver kun delt internt i anonymiseret form. Personoplysninger bliver opbevaret og behandlet sikkert, og deltagerne kan til enhver tid framelde sig igen og få deres oplysninger slettet. Læs mere om behandling af personoplysninger her.

Er du interesseret i at deltage, kan du tilmelde dig her