Flere nye ansigter i Møns Bank

01.04.19

Pia Lindenskov og Klaus Petersen er nu også at finde i Møns Bank.

 

Årets første måneder har budt på ikke færre end syv nyansættelser i Møns Bank, og to erfarne rådgivere er nu også begyndt i banken.

 

Det er formuerådgiver Pia Lindenskov, som senest kommer fra Nykredit, men har en længere karriere bag sig i Sydbank/DiBa. Pia Lindenskov er 48 år og har arbejdet med rådgivning af formuende kunder i hovedparten af sin karriere. I Møns Bank bliver hun tilknyttet den nye afdeling i Rønnede, men får også lejlighedsvis opgaver i bankens afdeling i Vinhusgade i Næstved.

 

Privat er Pia Lindenskov bosat med sin mand Gert og børnene Oliver og Natascha i Næstved, og familiens store interesse er hurtigløb på is- og rulleskøjter.

 

Klaus Petersen er erhvervsrådgiver og er begyndt i bankens Næstved afd. - han kommer fra en tilsvarende stilling i Jyske Bank i København. Klaus Petersen er 57 år og bosat i Holmegaard med sin kone Jette. To voksne børn er fløjet fra reden.

 

Klaus Petersen har tidligere arbejdet i bl.a. Max Bank i Næstved.

 

Filialdirektør Jon Helqvist, konsulent Mogens Nielsen, formuerådgiver Claus Busk Madsen og privatrådgiverne Helle Jacobsen og Lisbeth Hansen er de øvrige, som er begyndt i Møns Bank i årets første måneder.

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

HR-konsulent Susanne B. Jensen

Tlf. 55 86 15 16