Käthe Høyer går på efterløn

16.08.18

En epoke slutter, når erhvervskunderådgiver Käthe Høyer nu går på efterløn fra Møns Bank. En epoke, hvor Käthe Høyer bl.a. har arbejdet under hele 6 bankdirektører...

Hun begyndte sin karriere i 1972, og første arbejdsdag bød bl.a. på arkivering af kassevis af kontoudskrifter. Hun begyndte kl. 8.30 og var færdig ved 20-tiden!

- Meget er ændret gennem årene, bl.a. bogføring, som blev automatiseret i 1977. Indtil da foregik meget ved manuelt arbejde, husker Käthe Høyer, men det var smart, da vi fik 5 terminaler. Dem var vi så 40 medarbejdere, der kæmpede om.

Alle dokumenter blev skrevet på maskine med 3 kopier, og stavefejl tolereredes ikke!

Käthe Høyers karriere sporede snart ind på erhvervskunder, som hun har beskæftiget sig med i hovedparten af sin karriere.

En afstikker
til Fanefjord

I juli 2012 blev Fanefjord Sparekasse fusioneret med Møns Bank, og Käthe Høyer blev filialdirektør i afdelingen. I marts 2015 kom hun tilbage til hovedkontoret i Stege og dermed sin hovedinteresse – rådgivningen af erhvervskunder.

Det er især landbrugskunder, som har haft gavn af hendes mangeårige erfaring. Tidligere på året blev landbrugsrådgiver Peter Terp ansat, og han og Käthe Høyer har de seneste måneder kørt parløb med henblik på en løbende overdragelse af kunderne.

Mange kender også Käthe Høyer for hendes slagkraftige golfkølle. Utallige mesterskaber er det blevet til gennem årene, hvilket man bl.a. kan forvisse sig om ved et besøg i Møn GolfCenter, hvor hendes navn går igen på mange mesterskabstavler.

Käthe Høyer har altid repræsenteret banken, også når hun havde fri. At arbejde i en lokalbank forpligter – på den gode måde – og Käthe Høyer har altid stået last og brast om kunderne i både medgang og modgang.

- Nærhed, dialog og lokalt engagement er ikke kun ord, men en kultur, som man helt naturligt tager på sig, siger hun. Banken og lokalsamfundet er en symbiose; et gensidigt samarbejde langt ud over det bankfaglige. Det er værdier, som vi alle arbejder for at bevare her på Møn og i Sydsjælland.  

Møns Bank holder reception for Käthe Høyer fredag den 31. august kl. 13-16 på Thorsvang - Danmarks Samlermuseum, Thorsvangs Allé 7, Stege. Kunder, forretningsforbindelser, venner og familie er velkomne til at kigge forbi og ønske Käthe Høyer et godt otium.

De 6 bankdirektører er i øvrigt N. E. Morgills, Paul Nielsen, Erhard Skov-Madsen, Søren Juhler, Hans K. Olsen og den nuværende Flemming Jensen.