Ny filialdirektør i Vordingborg

Christian Mellergaard, 47, overtager stafetten fra Allan Andersen, der fremover vil koncentrere sig fuldt ud om erhvervskunder.

Med virkning fra 1. februar har Møns Bank ansat Christian Mellergaard som ny filialdirektør i Vordingborg.

- Møns Bank har oplevet en stigende interesse fra især nye erhvervskunder, siden vi åbnede i Algade i 2016, siger Allan Andersen, der indtil nu har stået i spidsen for afdelingen.

- Vi er nået til et naturligt punkt i afdelingens udvikling, hvor jeg igennem en periode har stået overfor et valg mellem at beskæftige mig med ledelse eller erhvervsrådgivning. Da begge områder har min interesse, har det været et meget svært valg at træffe. Men nu er beslutningen taget, og jeg ser frem til, at jeg nu fuldt ud kan bruge min tid på det lokale erhvervsliv, som i stigende grad søger Møns Bank.

- Samtidig glæder det mig meget, at det bliver Christian Mellergaard, der skal tage over. Han har et mangeårigt og indgående kendskab til Vordingborg-området og den rette indstilling til og forståelse for betydningen af bankens lokale tilstedeværelse, tilføjer Allan Andersen.

Om Allan Andersens beslutning siger bankens kunde- og salgschef Brian Arnvig:

- Jeg har stor respekt for Allans beslutning, og samtidig vil jeg gerne sige mange tak for indsatsen med at etablere banken i Vordingborg, ansætte kolleger, opsøge kunder, pleje netværk – og ikke mindst drive afdelingen frem gennem de 5 år, den nu har eksisteret. Det er en stor og vigtig opgave, der er løftet. Og jeg glæder mig over, at Allan nu er med til at sætte yderligere fokus på bankens tilbud til det lokale erhvervsliv, som vil få glæde af hans store indsigt og erfaring.


Lokal tilstedeværelse
er vejen frem

De senere år har der været en tendens til centralisering af erhvervsbetjeningen hos de større pengeinstitutter.

- Vi er gået imod strømmen, og set i bakspejlet var det en rigtig beslutning at etablere os i Vordingborg for 5 år siden, siger Allan Andersen. Vi oplever, at bankens tilstedeværelse og indsigt i de lokale forhold i Vordingborg-området er forudsætningen for en værdiskabende sparring for vores kunder. Og det glæder jeg mig til at bidrage endnu mere til fremover.

Også den nye filialdirektør glæder sig – og vender på sin vis ”hjem” til Vordingborg. Christian Mellergaard er bosat i Vordingborg og kender området særdeles godt.

- Christian kommer fra Jyske Bank, hvor han har haft stort set hele sin karriere. I mange år som afdelingsdirektør i Vordingborg, og senest som en del af ledelsen i Vordingborg, Køge og Næstved. Før dette har han været ansat i Vordingborg som privat- og erhvervsrådgiver, fortæller Brian Arnvig. Christian er desuden aktiv i netværk på Sydsjælland. Med ham får vi endnu en stærk lokal forankret profil i banken.

Selv siger Christian Mellergaard:

- Det er perfekt at komme tilbage til Vordingborg og arbejde 100% med alle de gode lokale relationer. Jeg har holdt øje med Møns Bank og kan se, at banken vil Vordingborg, og jeg glæder mig til at bidrage til kundernes og Vordingborgs udvikling. Jeg vil gerne sige stor tak til Allan for at overdrage lederstafetten til mig, og jeg ser meget frem til samarbejdet.