Mød os på Facebook

22.10.18

Møns Bank er på Facebook med aktuelle nyheder, gode råd og tips m.m. – og vi lægger ud med en konkurrence om 50 biograf-billetter!

 

Facebook er kommet for at blive, og i Møns Bank vil vi gerne dele ud af vores viden om penge og økonomi. Det sker jo allerede i vores rådgivning, på vores hjemmeside og i medierne – og fremover vil det også komme til at ske på Facebook. Her vil vi hver uge komme med aktuelle nyheder, arrangementer og gode råd og tips til en nemmere og billigere hverdag.

 

Har du lyst til at følge os, kan du også fra starten være med i konkurrencen om 50 biograf-billetter.

 

Gå ind på www.facebook.dk/moensbank og giv vores side et Like. Ønsker du besked, når vi lægger noget ud på Facebook, skal du også Følge siden. Du deltager i konkurrencen ved at skrive i kommentarfeltet, hvem du vil have med i biografen – og hvor, du ønsker at se din valgfri film: Faxe, Næstved, Præstø, Stege eller Vordingborg?

 

De heldige vindere trækkes fredag den 14. december kl. 14 og kan dermed nå de mange premierer 2. juledag – eller vente til næste år (billetterne er også gyldige i hele 2019).

 

Konkurrencen er hverken støttet eller sponseret af Facebook, og det er ikke en betingelse, at du har delt konkurrencen, men HVIS du deler med dine venner, bliver vi glade.  :-)