Møns Bank er klar til åbning i Rønnede

24.04.19

Efter en større renovering slår banken dørene op for sin nye afdeling i Det Gamle Rådhus torsdag den 9. maj kl. 14-17.

Det er bestemt ikke hver dag, bankerne åbner nye afdelinger i Danmark. I mange år er det gået den modsatte vej, hvor især de store banker har lukket filialer - ikke mindst i yderområder.

 

- Det er derfor glædeligt, at Møns Bank nu er klar til at slå dørene op for en ny afdeling i Rønnede, siger bankdirektør Flemming Jul Jensen og fortsætter: Vi har mærket en helt utrolig interesse, lige fra nyheden i november om, at vi ville etablere os i området. Det har bekræftet os i, at det var den rigtige beslutning. Der er stadig brug for den lokale bank med fysisk tilstedeværelse.

 

Fra den nye afdeling er der endnu bedre muligheder for at betjene området, der strækker sig fra Haslev til Faxe og ud mod Stevns.

 

- Gennem de senere år har vi i forvejen været "på hjul" til mange kundebesøg i området via vores afdeling Møn Direkte, og det kan vi nu intensivere, tilføjer Flemming Jul Jensen.

 

 

Central placering

i trafikknudepunkt

 

Ombygningen har taget ekstra tid, fordi banken har fået større lokaler end oprindeligt planlagt, og de har undergået en gennemgribende renovering fra gulv til loft med nye skillevægge, teknik, mødefaciliteter m.m.

 

- Det har været en større omgang, men vi har valgt at prioritere en holdbar løsning fra begyndelsen, ikke mindst ansporet af den store interesse, vi har oplevet, tilføjer Flemming Jul Jensen.

 

Den nye afdeling er placeret i den tidligere rådhusbygning på Industrivej 2 i Rønnede.

 

- Med den placering har vi vægtet tilgængelighed højt og derfor valgt at lægge os i Sydøstsjællands trafikale knudepunkt, fortsætter Flemming Jul Jensen. Området er kendetegnet ved to meget store og en hel del mindre og mellemstore virksomheder samt veldrevne landbrug, og hertil kommer stærke lokalsamfund i tilknytning til områdets provinsbyer, der også har et rigt foreningsliv og mange attraktive områder med bosætning.

 

 

Lokal filialdirektør

 

Som leder af Rønnede-holdet har banken ansat Jon Helqvist.

 

- Jon er den rette til at stå i spidsen for at få banken godt etableret i området, siger Flemming Jul Jensen. Han har et indgående lokalkendskab og den rette indsigt og indstilling til bankdrift, hvor det handler om kundernes behov med fokus på individuelle løsninger.

 

Tilgængelighed, fleksibilitet og nærhed er nøgleord for Møns Bank og bliver det også for afdelingen i Rønnede.

 

- Det er forhold, som ikke er en selvfølge i en bank i dag, siger Jon Helqvist og nævner som eksempel, at man selv tager telefonen i Møns Bank.

 

- Vi har ikke noget call-center, men giver kunderne mulighed for at ringe direkte til deres rådgiver. Vi lægger også vægt på, at man ikke skal vente i ugevis på et møde, når det handler om livets store beslutninger eller virksomhedens investeringer.

 

 

Et hold med

mange kompetencer

 

Bankens nye markedsområde i Faxe og Stevns kommuner er geografisk stort, og bankens betjening af kunderne i området vil fremover tage afsæt fra den nye afdeling.

 

- Fra starten vil der være 14 medarbejdere tilknyttet vores nye afdeling, fortæller Jon Helqvist. Det betyder, at vi også kan tilbyde kunderne rådgivning indenfor erhvervsfinansiering, investeringsrådgivning, formueforvaltning, pensions- og personforsikring, boligfinansiering, landbrugsfinansiering m.v.

 

Blandt medarbejderne finder man konsulenterne Mogens Nielsen og Henrik Steen Hansen.

 

- Mogens er nærmest synonym med Dalby, siger Jon Helqvist. Han har stor indsigt i de lokale forhold og har oparbejdet et stærkt netværk gennem årene, både fagligt og privat. Og Henrik Steen Hansen kender adskillige virksomheder på Stevns og i Faxe og fortsætter sine kundebesøg i hele området.

 

Erhvervskunder får i øvrigt glæde af Peter Terp, som er landbrugsrådgiver, samt erhvervsrådgiverne Hanne Hansen og Palle Bach.

 

Områdets privatkunder vil blive betjent af Henriette Lambæk, Lisbeth Hansen, Helle Jacobsen, Mimi Byrholt og Kim Seberg.

 

- De har alle stor indsigt i privatøkonomiske forhold, som kommer kunderne til gode i form af individuelle løsninger, siger Jon Helqvist.

 

Afdelingen mønstrer også Pia Rokkjær, der med erfaring i bankens systemer og rutiner er til stor hjælp for sine nye kolleger.

 

Samtidig er er ansat to nye specialister til at rådgive kunderne om investering, personforsikringer og pensionsforhold samt en overordnet planlægning af økonomien.

 

- Det er Pia Lindenskov og Claus Busk Madsen, som begge har mange års erfaring inden for formuerådgivning. De ved, hvordan man skaber det overblik, som er så vigtigt, når det handler om den langsigtede planlægning af økonomien og omkring pension, slutter Jon Helqvist.

 

Der er Åbent Hus i den nye filial på Industrivej 2 i Rønnede torsdag den 9. maj kl. 14-17.

 

 

 

Foto:

 

Møns Bank er klar med sit nye hold i Det Gamle Rådhus i Rønnede: Claus Busk Madsen, Kim Seberg, Pia Lindenskov, Peter Terp, Lisbeth Hansen, Jon Helqvist, Helle Jacobsen, Henriette Lambæk, Mogens Nielsen, Mimi Byrholt og Pia Rokkjær. Uden for billedet: Henrik Steen Hansen, Hanne Hansen og Palle Bach.

 

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Filialdirektør Jon Helqvist

tlf. 27 50 73 56