Møns Bank i Rønnede er et skridt videre

Møns Bank tager hul på 2019 ved at byde velkommen til to nye kolleger, som bliver en del af holdet i Rønnede. Der er tale om to rådgivere fra Nykredit med mange års erfaring indenfor rådgivning af privatkunder.

”Ved ansættelsen har jeg lagt stor vægt på, at de begge har et solidt fagligt fundament og en stor portion praktisk erfaring,” siger Brian Arnvig, som er leder af den kommende afdeling. ”Samtidig vurderer jeg, at de vil passe godt ind på holdet, hvor deres evner og indstilling til at levere en fleksibel og individuel kundebetjening er i god overensstemmelse med bankens værdier.”

De to nye ansigter er Lisbeth Hansen og Helle Jacobsen.

Lisbeth Hansen er 58 år og har arbejdet som privatrådgiver siden 1997. Hun er gift med Flemming Hansen og bor på en gård i Ladby ved Næstved, og sammen har de to voksne piger. Fritiden bruges i lokalsamfundet, og herudover nyder hun motionsløb og cykelture.

Helle Jacobsen er 54 år og har arbejdet som privatrådgiver siden 1998. Hun er gift med Jan Mandrup Jacobsen og bor i Fensmark mellem Haslev og Næstved – og sammen har de to børn på 18 år og 16 år. Fritiden bruges på lange gåture og fitness på motionsplan.

Afdelingen tager form

”Vi har fået rigtig mange henvendelser fra både kunder og bankfolk, siden vi bekendtgjorde etableringen i Rønnede,” siger Brian Arnvig. ”Kunderne skal ikke vente, til vi er klar i Rønnede, men får allerede nu betjening fra vores eksisterende filialer – og blandt bankfolkene er det vigtigt at få udvalgt og ansat de rigtige, så afdelingen tilsammen får de rette kompetencer og et stærkt lokalkendskab. I Møns Bank tillægger vi netop kendskabet om de lokale forhold en meget stor værdi, og i bund og grund er det en af de væsentligste årsager til vores stabile fremgang gennem de senere år.”

Med ansættelsen af de to nye medarbejdere er banken kommet et godt stykke videre med forberedelserne forud for åbningen i Rønnede, der er tænkt som et brohoved for bankens aktiviteter i Faxe og Stevns kommuner.

”Rønnede ligger centralt i et særdeles interessant markedsområde og med en stor geografisk rækkevidde,” siger Brian Arnvig. ”Det betyder også, at vi vil være meget på hjul og kan komme endnu tættere på kunderne – især på Stevns, som alle andre banker har forladt gennem de senere år.”

Afdelingen i Rønnede forventes at blive bemandet med en halv snes medarbejdere og er planlagt til at åbner i løbet af 1. kvartal, når lokalerne i Det gamle Rådhus er gjort klar.

”Som det ser ud lige nu, vil bemandingen komme helt på plads, før de nye rammer er færdige, og hvis det bliver tilfældet, vil vi i mellemtiden arbejde fra filialen i Kongsted,” tilføjer Brian Arnvig.

Efter åbningen i Rønnede vil banken afhænde bygningen i Kongsted.

> Se evt. også forrige pressemeddelelse.

Yderligere oplysninger:

Filialdirektør Brian Arnvig

Tlf. 55 86 15 63

Bankdirektør Flemming Jul Jensen

Tlf. 61 56 15 36