Møns Bank og DGI Huset forlænger aftale

07.07.22

Ny 2-årig aftale mellem det lokale idrætshus og den lokale bank.

Siden DGI Huset blev bygget i 2016, har Møns Bank været fast makker. Sådan fortsætter det også nu, efter at den oprindelige samarbejdsaftale er udløbet.

- Vi er glade for at være en del af det lokale idrætsliv, og derfor har vi indgået ny 2-årig aftale med DGI Huset, siger filialdirektør Christian Mellergaard fra Møns Bank.

- Som lokal bank er vi lokalpatrioter og afhængige af, at det lokale samfund er i udvikling. Vi synes, at DGI Huset kan noget, der har manglet som supplement til de andre gode kulturtilbud i kommunen, og derfor bakker vi op. Jo flere spændende lokale aktiviteter, vi har, jo flere folk kan vi forhåbentligt trække til området og samtidig undgå frafald, siger han.

Også i DGI Huset er der glæde at spore.

- Vi er glade for samarbejdet med Møns Bank, siger direktør Bjarne Malmros. Vi arbejder også med andre lokale aktører, og for os betyder det meget, at det er det lokale, der er det bærende. Typisk er de større banker ikke interesseret i at være drivkraft på at sparke gang i ting lokalt, men Møns Bank har været med fra begyndelsen, så det er naturligt at fortsætte samarbejdet. Vores visioner passer rigtig godt sammen.


Idræt, kultur og erhverv

Samarbejdet er en sponsoraftale baseret på et fælles ønske om at løfte Vordingborg kommunes idræts- og kulturliv. Pengetallene i samarbejdet er en hemmelighed, for det er ikke så vigtigt, siger de to direktører.

- Normalt vil man kalde det en sponsorkontrakt, men her er det en samarbejdsaftale. Det ikke kun et spørgsmål om, at vi betaler nogle penge for at få vores navn på nogle flyers, siger Christian Mellergaard fra banken.

- Nej, det betyder også, at vi hjælper hinanden med ting, der ligger ud over, hvad man normalt vil have i en typisk sponsorkontrakt, siger Bjarne Malmros. Vi kan fx samarbejde praktisk om forskellige arrangementer, ligesom banken medvirker ved events hos os, bl.a. Årets Idrætspriser.

Ud over Idrætspriserne er Møns Bank også en aktiv medspiller i kommunens øvrige prisuddelinger, Årets Kulturpriser og Årets Erhvervspriser.