Næstved afd. fylder 5 år

25.10.19

Fem års kundetilgang fejres med lagkage torsdag den 31. oktober.


I disse dage er det fem år siden, Næstved igen fik en lokalbank, da Møns Bank åbnede filial i Vinhusgade.

 

- Der havde længe været optræk til, at Møns Bank skulle komme til Næstved, siger filialdirektør Lars Jørgensen. Siden finanskrisens indtog i 2008 havde den østlige del af landet mistet ikke mindre end ni lokalbanker. Dét var ikke en udvikling, der var drevet af kundernes ønsker.

 

Møns Bank anlagde en økonomisk kalkulation for en ny filial i Næstved, og den viste, at investeringen givetvis ville være hentet hjem i løbet af 3 år. Men der gik kun 7-8 måneder, før der var balance i regnskabet.

 

- Vi fik en ovenud positiv modtagelse i byen, og den udvikling er fortsat med uformindsket styrke gennem nu 5 år, fortsætter Lars Jørgensen. Det bekræfter os i, at der er stor interesse for den måde, vi betjener og løser opgaverne på i den lokale bank.

 

 

Nomineret tll Byens Bedste Pengeinstitut

 

Møns Bank i Næstved får stadig nye kunder hver eneste dag.

 

- De fleste pointerer, at det er vigtigt for dem, at beslutninger omkring deres økonomi træffes lokalt, fortsætter Lars Jørgensen. Det gælder både private, men i særlig grad også virksomheder, hvor lokalkendskab og hurtige beslutninger i mange sammenhænge er afgørende.

 

- Vi hører også, at ventetiden kan være en udfordring. Når det handler om livets store beslutninger som køb af hus og bil eller vigtige investeringer hos erhvervskunden, så går det ikke at vente i dagevis på blot at få en aftale om et møde. Her smider vi gerne, hvad vi har i hænderne, siger han.

 

Personlig betjening i kombination med individuelle løsninger er iflg. Lars Jørgensen opskriften på succesen.

 

- En meget stor del af vores identitet i Møns Bank er, at vi har mange tilfredse kunder, som anbefaler os til venner, bekendte, familie og forretningsforbindelser. Vi er stolte af, at vi på den måde har gjort os fortjent til enhver ny kunde, tilføjer han.

 

Møns Bank i Næstved er af kommunens borgere blevet nomineret som Byens Bedste Pengeinstitut 2019 blandt i alt tre pengeinstitutter. Afgørelsen falder lørdag den 16. november ved en stor fest på VUC i Næstved.

 

Fødselsdagen fejres med lagkage i filialen torsdag den 31. oktober kl. 14-16 i Vinhusgade - lige på hjørnet, hvor byens legendariske tøjforretning Bristol lå i henved 40 år.

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Lars Jørgensen

Tlf. 5575 3001