NFH og Møns Bank forlænger samarbejde

25.09.18

Møns Bank er blevet Platin Partner for NFH - Nykøbing Falsters Håndboldklub - som bl.a. spiller Womens EHF Cup i Arena Næstved


- Vi glæder os over at have forlænget vores sponsorat med NFH, siger filialdirektør Allan Andersen fra Møns Bank. Håndboldklubben er en veldrevet forening, hvor der er stor fokus på medlemmerne og det omgivende erhvervsliv. De har et grundlæggende stærkt erhvervsnetværk, som begge parter kan drage nytte af.

 

- Sponsoratet passer godt ind i bankens profil som en ægte lokalbank, der støtter og bakker op om aktiviteter, som sætter vores område på Danmarks-kortet, tilføjer han.

 

NFH's kommercielle direktør Kristian Jakobsen er også en glad mand.

 

- Vi er meget tilfredse med, at Møns Bank ønsker at blive Platin Partner. NFH Fans kommer fra en større region, og NFH Netværket har vokset sig større end nogensinde, bl.a. til Næstved, hvor vi jo spiller Womens EHF Cup i den nye Arena.

 

- Ud over landsdækkende partnere har vi en stor gruppe af NFH partnere fra Møn, Sjælland og Lolland-Falster. Alle er med til at cementere, at vi er hele områdets hold, slutter han.

 

Den nye aftale med Møns Bank gælder de næste to år.

 

 

Foto:
Filialdirektør Allan Andersen glæder sig over, at NFH og Møns Bank nu har en 2-årig aftale til gavn for klubbens aktiviteter – her med NFH’s to målmænd Cecilie Greve og Sakura Hauge.