Ny døgnboks i Præstø

06.02.23

Samarbejdspartneren NOKAS har valgt Møns Bank som knudepunkt, når det handler om døgnbokshåndtering i Præstø.

Møns Bank har – sammen med flere andre banker – valgt at indgå samarbejde med firmaet NOKAS om pengeautomater, døgnbokse, møntoptælling og byttepenge. Der er tale om et landsdækkende netværk, som giver adgang til over 300 danske automater.

- Det er en stor fordel for alle kunder i de samarbejdende pengeinstitutter, siger filialdirektør Jan Friis Møller. Man kan hæve og sætte ind, købe valuta og deponere døgnboks på samme vilkår i hele landet. Og så er vi glade for, at NOKAS har valgt Møns Bank på Svend Gønges Torv som knudepunkt i Præstø.


Åben 24-7

- Både døgnboks og pengeautomat er åben 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, tilføjer Jan Friis Møller. Man kan parkere lige uden for og gå ind i varmen i vores lobby og ordne sine bankforretninger i ro og fred.

Uden for bankens åbningstid, dvs. aften og weekend, gives der kun adgang for én person ad gangen. Det er en sikkerhed, som både banken og NOKAS lægger stor vægt på.

Også i Næstved, Rønnede og Stege er Møns Bank valgt som indbetalingssted for døgnboks, netop på grund af de gode lobbyforhold.

- Man skal indgå en aftale med NOKAS, hvis man ønsker at indbetale via pengeautomat eller døgnboks, siger Jan Friis Møller. Det gør man på www.nokas.dk, hvor man også kan læse om aftaletyper og priser og se en samlet oversigt over alle automater i Danmark.