Ny filialdirektør til Møns Bank i Rønnede


Peter Laugesen er på årets første arbejdsdag begyndt som ny filialdirektør i Møns Bank i Rønnede.

I maj 2019 åbnede Møns Bank filial i Rønnede, og interessen for at blive kunde i den nye bank har været overvældende stor.

 

- Vi har mærket en helt utrolig opbakning til vores nye afdeling i området, siger Brian Arnvig, der er kunde- og salgschef i Møns Bank. Det er generelt en mangesidig opgave at lede og drive en nyåbnet afdeling, og Rønnede har ikke været nogen undtagelse. Aktiviteten og antallet af henvendelser har været langt over vores forventninger, og der er intet, som tyder på, at det vil ændre sig foreløbig.

 

Og Brian Arnvig ved, hvad han taler om, da han siden beslutningen om åbningen i Rønnede har været involveret i og stået for ledelsen af afdelingens aktiviteter. Nu giver han stafetten videre til Peter Laugesen.

 

Peter Laugesen har gennem de seneste 7 år arbejdet som del af ledelsen i Jyske Bank i Vordingborg. Inden da har han i en længere årrække arbejdet som filialdirektør i Sparekassen Sjælland og i Max Bank i Faxe.

 

- Peter er opvokset i Faxe og kender området særdeles godt. Han har også været aktivt involveret i området, blandt andet via sit medlemskab af Rotary Faxe siden 2007, tilføjer Brian Arnvig.

 

 

Erfaren leder med

stort lokalkendskab

 

- Vi er glade for, at Peter har valgt at stå i spidsen for Møns Bank i Rønnede, fortsætter Brian Arnvig. Peter har både ledelseserfaring og et indgående lokalkendskab, og så er hans holdning til at virke i en lokalbank til glæde for kolleger, kunderne og lokalområdet helt i overensstemmelse med vores værdigrundlag.

 

Også Peter Laugesen ser frem til samarbejdet.

 

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet i Rønnede og tage ansvaret for koordinering og ledelse af afdelingens indsatser i området, siger han. Møns Bank har en forretningsmodel, hvor man prioriterer nærvær, dialog og individuelle løsninger. Det er værdier, som jeg fuldt ud kan se mig selv i.

 

Peter Laugesen glæder sig også til at komme tættere på sin bopæl i Faxe.

 

- Her har jeg mange gode bekendtskaber, både via interessefællesskaber og samarbejdspartnere, så det bliver på mange måder ligesom at vende hjem igen, siger han.

 

Peter Laugesen er gift med Liselotte gennem 25 år, og sammen har de Kasper på 22 år og Simon på 21 år, som begge bor og studerer i København. Udover en traditionel bankuddannelse har han uddannet sig til ejendomsmægler samt gennemført assurandøruddannelsen i pension samt diplomuddannelsen i ledelse.

 

Når Peter Laugesen er landet godt i jobbet i løbet af januar, vil Brian Arnvig hellige sig sin primære funktion som kunde- og salgschef for banken som helhed.

 

 

 

Foto:

 

Brian Arnvig byder velkommen til Peter Laugesen i Møns Bank i Rønnede.