Ny kunde- og markedschef i Møns Bank

07.05.18

Peter Christensen tiltræder som ansvarlig for ny funktion i Møns Bank

Det går godt i Møns Bank. Med bankens nyere filialer i Næstved og Vordingborg er markeds-område udvidet væsentligt indenfor de senere år, hvilket i kombination med bankens afdeling Møn Direkte har medført en forøget tilgang af kunder, og for 14 dage siden kunne banken fuldtegne sin aktieemission med provenu på 80 mio. kr. med en stor opbakning fra bankens eksisterende kunder og aktionærer.

 

Møns Bank styrker sit fokus i forhold til de kommende års udvikling af forretningsgrundlaget og samler det overordnede ansvar for bankens privat- og erhvervskundeaktiviteter i én ny funktion ”kunder & markedet”.

 

I denne forbindelse er Peter Christensen ansat som kunde- og markedschef per 14. maj, hvor han med reference til Direktionen får ansvaret for bankens afsætning, markedsudvikling, filialer, betjeningskoncepter m.v.

 

Peter Christensen kommer med en solid portion erhvervserfaring efter 25 år i den finansielle sektor, senest som underdirektør i Landbrugets Finansieringsbank.

 

Oprindelig er Peter Christensen uddannet agronom i jordbrugsøkonomi, suppleret med HD i finansiering.

 

Peter Christensen udtaler ”Møns Bank er inde i en meget spændende udvikling, som jeg glæder mig til at blive en del af. De seneste års indsatser og resultater skaber et godt afsæt for den videre udvikling af bankens forretningsgrundlag, og det ser jeg frem til at medvirke til at fastholde og videreudvikle”.

 

Peter Christensen er 50 år, bosiddende i Værløse, gift med Tina og har to udeboende børn, Alexander på 23 år og Charlotte på 25 år. I sin fritid dyrker han motions- og skiløb – og har tidligere været håndboldspiller på eliteplan.

 

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Peter Christensen

Tlf. 40 45 69 46

 

Bankdir. Flemming Jensen

Tlf. 61 56 15 36