Nyt samarbejde med Købstædernes Forsikring

22.06.21

Møns Bank vil fremover henvise kunderne til Købstædernes Forsikring, når bankens kunder ønsker forsikringsrådgivning. Ved valget af samarbejdspartner har Møns Bank lagt vægt på forsikringsselskabets erfaring og eksisterende samarbejde med pengeinstitutsektoren, produktudbud og -vilkår samt Købstædernes Forsikrings geografiske dækning i kombination med selskabets lokale tilstedeværelse i bankens markedsområde.

Som led i bankens strategi for de kommende tre år er der fokus på en styrkelse af kundeoplevelsen, og i den sammenhæng vil bankens tilbud til kunderne blive udvidet med muligheden for at få en gennemgang af deres forsikringsdækninger. Samarbejdet starter op efter sommerferien og omfatter et tilbud til både privat- og erhvervskunder. Købstædernes Forsikring stiller lokale forsikringsrådgivere til rådighed for bankens kunder, som medarbejderne i Møns Bank kan henvise til.

Om forventningerne til samarbejdet udtaler Møns Banks direktør Flemming Jul Jensen:

”Vi glæder os til at sætte det nye samarbejde i søen. Mange kunder har et behov for en gennemgang af deres forsikringsdækninger i forbindelse med deres økonomiske dispositioner og finansielle transaktioner, hvori banken er involveret. Der ses flere samarbejdsmodeller indenfor den finansielle sektor, herunder modeller, hvor det er bankens medarbejdere, der rådgiver om forsikringsløsningerne. En sådan samarbejdsmodel har Møns Bank fravalgt i samarbejdet med Købstædernes Forsikring. Med den aftalte løsning er der i stedet lagt stor vægt på lokal tilstedeværelse af forsikringsrådgivere fra Købstædernes Forsikring i bankens afdelinger, som kan rådgive bankens kunder, hvilket har været en vigtig parameter i vores valg af samarbejdspartner. Samtidig forventer vi, at det vil være en god kundeoplevelse, at vi kan tilbyde kunderne et fysisk møde, hvilket rigtig mange stadig sætter pris på.”

Købstædernes Forsikring har mange års erfaring med partnerskaber på tværs af den finansielle sektor.

”Vi har gennem årene opbygget stor viden om og erfaring med at samarbejde med pengeinstitutter, som ønsker at udvide deres værditilbud med forsikring,” siger Anders Hestbech, der er administrerende direktør i Købstædernes Forsikring. ”Det er i høj grad vores partnerskaber, som er med til at drive den ret pæne vækst, vi oplever i disse år. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at sikre, at der er et godt match omkring værdier, ambitioner og kundebetjening, inden man går i gang. Det gør det langt nemmere at skabe værdi for hinanden og kunden. Vi vurderer, at dette match er til stede i samarbejdet med Møns Bank, og derfor ser vi frem til at få samarbejdet op at flyve efter sommerferien.”

Købstædernes Forsikring har hovedkontor i København, blev grundlagt i 1761 og er Danmarks største, landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform.


Yderligere oplysninger:

Flemming Jul Jensen, bankdirektør, tlf. 61 56 15 36, Mail: FJ@moensbank.dk 

Lise Fink, kommunikationsdirektør, tlf. 30 30 34 53, Mail: LFV@kfforsikring.dk