Nyt stærkt lån fra Totalkredit

Fleksibilitet, frihed og fast rente. Det er hele tre fordele ved Totalkredits nye lån, målrettet kunder med friværdi i boligen.

Det nye lån kræver en stærk økonomi med en formue på mindst 25 % af boligens værdi og mindst 500.000 kr. - til gengæld er fordelene til at tage at føle på:

Ingen afdrag i 30 år
Fastrente+ giver dig mulighed for at blive boende mange år endnu og leve det liv, der passer dig – også når du går på pension. Du kan låne op til 75 % af din boligs værdi, og når din restgæld er under 60 %, kan lånet være uden afdrag i resten af løbetiden.

Mere økonomisk frihed
Som noget særligt kan du hvert kvartal ændre på lånet, så det passer til dit liv her og nu. Måske har du lyst til at nyde livet mere i en periode, spare flere penge op til din pension eller investere dine penge på anden måde.

Fast rente i hele løbetiden
Med Fastrente+ får du tryghed ved at kende renten i hele lånets løbetid, og dermed sikkerhed på dit lån i op til 30 år.

Mulighed for indfrielse til lavere kurs
Markedsrenterne er i øjeblikket på et meget lavt niveau. Stiger renterne, kan du typisk indfri dit lån med 30 års fast rente til en lavere kurs, end du har optaget det til.

Vil du afdrage? 
Når restgælden er under 60 % af din boligs værdi, kan du selv vælge, om du ønsker at afdrage på lånet eller ønsker afdragsfrihed i op til 30 år.


Der kan være flere grunde til, at du ønsker fast rente og mere end 10 års afdragsfrihed på dit boliglån. Her er tre mulige grunde til at omlægge til Fastrente+.

Formueoptimering
Ønsker du at investere på anden vis end i din bolig, kan Fastrente+ være en mulighed. Med lånet får du nemlig et betydeligt større økonomisk råderum, som du kan bruge til at øge din pensionsopsparing eller investere på anden måde. 

Planlægning før pension
Har du et par år tilbage på arbejdsmarkedet og ønsker fleksibilitet, når pensionisttilværelsen indtræffer, kan Fastrente+ være en god løsning. Du kan fx afdrage ekstra på dit realkreditlån i de kommende år, så du er særligt godt stillet, når du går på pension.

Pensionsoptimering
Er du pensionist, og ønsker du ikke, at din pensionsudbetaling skal gå til opsparing i boligen, bør du overveje at omlægge dit lån til Fastrente+. På den måde kan du leve den aktive pensionisttilværelse, du ønsker dig i stedet for at spare mere op i din bolig.

> Læs mere og beregn Fastrente+ hos Totalkredit.

> Kontakt en rådgiver for at høre mere om Fastrente+.