Penge til lokale initiativer

21.03.19

Møns Banks Jubilæumsfond har netop uddelt legater

Generalforsamlingen i Møns Bank er overstået, og dermed har en fast tradition for uddeling af legater igen fundet sted.

 

"Vi har i år fået 42 ansøgninger, som alle indeholdte mange fine initiativer," siger fondens formand Peter Ole Sørensen, "og vi har valgt at fordele 28.750 kr. til i alt fire legatmodtagere."

 

Børn & Dyr på Bregentved får 9.500 kr. i tilskud til indkøb af fire Tentipi-telte. Der forventes 12-15.000 tilskuere og 250 børn, som udstiller deres dyr på Bregentved. Nu gør nye krav fra myndighederne, at de gamle telte ikke længere opfylder kravene, og derfor må der nye Tentipi-telte til.

 

Stege Roklub får 5.250 kr. til seks børnevåddragter. Roklubben har stor succes med at få børn væk fra computeren og iPad'en og ud på vandet. Nu vil klubben udvide med paddleboards, som der har været stor efterspørgsel på. Til det skal der bruges våddragter.

 

Nanna Larsen er 21 år og en meget talentfuld danser, som er optaget på Balettakademien i Göteborg med det mål at blive professionel danser på de store internationale scener. Hun tildeles 5.000 kr. til danseudstyr.

 

Dalby G & IF er en aktiv gymnastikforening med ca. 110 gymnaster. Foreningen modtager 9.000 kr. til indkøb af tre specielle trampoliner. Med de nye trampoliner er det muligt at starte flere jumping fitness hold op, og det er der stor efterspørgsel på fra både børn og voksne.

 

Møns Banks Jubilæumsfond støtter kulturelle formål samt ungdoms- og foreningsarbejde i de områder, hvor Møns Bank arbejder. Bestyrelsen består foruden af Peter Ole Sørensen også af Brit Hindborg Skovgaard og Pia Dahl.

 

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Susanne B. Jensen, tlf. 55 86 15 16