Pengegaver: Ny funktion i MobilePay fra i dag

23.01.20

Med MobilePay Pengegaver er det blevet nemt at give og modtage elektroniske pengegaver som alternativ til kolde kontanter.


De fleste kender problemet. Man skal til fødselsdag og vil give en pengegave. Men fødselaren og den glade giver er for længst holdt op med at bruge kontanter. Alligevel ender ni ud af ti danskere med at hæve penge og lægge pengesedler ned i gavekortet, som efterfølgende skal sættes i banken.

 

Når du skal oprette en MobilePay Pengegave, åbner du MobilePay app'en og klikker på pengegaver. Her opretter du pengegaven med en selvvalgt virtuel indpakning og en personlig hilsen. Herefter skal du blot vælge, om modtageren automatisk skal modtage sin gave på en bestemt dato og klokkeslet, eller om modtageren skal indløse pengegaven via en gavekode, som du for eksempel kan skrive ind i et lykønskningskort. Smart, ikke?

 

MobilePay Pengegaver er et valgfrit tillægsprodukt, som koster 5 kr. pr. pengegave. Gavekoder er aktive i 30 dage fra udstedelsesdatoen. Herefter ryger pengene tilbage til afsenderen.

 

Prøv selv i MobilePay - fra i dag!

 

> FAQ om Pengegaver.