Stærk erhvervsmand til Møns Bank

02.06.15

Allan Andersen har skiftet bank pr. 1. juni

Vordingborg er hans hjemmebane, og det er også i den oprindelige Vordingborg Bank, 42-årige Allan Andersen er uddannet. Nu har han skiftet til Møns Bank.

 

"Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Allan, som er en erfaren kapacitet inden for rådgivning af erhvervskunder," siger erhvervschef Rasmus Sørensen. "Allan har et længere karriereforløb bag sig, hvor han har opnået stort lokalkendskab og bred erfaring med erhvervsforholdene i Vordingborg-området."

 

Møns Bank har mere end 1.000 kunder i området i forvejen. Et tal, der er fortsat stigende, bl.a. efter at den tidligere erhvervschef i Vordingborg Bank, Mette Frank, begyndte i Møns Bank for et halvt år siden.

 

"Med Allans ansættelse får vi et endnu bredere netværk og er nu rigtig stærkt repræsenteret i kommunens tre købstæder," tilføjer Rasmus Sørensen.

 

Allan Andersen vil få fast arbejdssted i Stege, hvorfra han også vil servicere kunderne i Vordingborg-området.

 

"Det bliver sjovt igen at blive kollega med Mette Frank, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med Møns Bank," siger Allan Andersen.

 

 

Partnerskab gør en forskel

 

"I vores betjening af erhvervskunder lægger vi stor vægt på, at samarbejdet kan ligestilles med et partnerskab, hvor vi i en tæt dialog medvirker til værdiskabelse i virksomhederne," fortsætter Rasmus Sørensen. "Vi skal kort sagt være med til at gøre en forskel for kunderne."

 

Allan Andersen er enig.

 

"Det er netop bankens måde og tilgang til betjening af erhvervskunderne, som jeg har fundet spændende," siger Allan Andersen. "Jeg har altid lagt stor vægt på at have et tæt samarbejde med erhvervskunderne og virksomhedsejerne, hvor en åben og gensidig dialog prioriteres højt."

 

Allan Andersen er bosat i Ndr. Vindinge med sin familie. Han startede som elev i Vordingborg Bank i 1991 og har primært arbejdet med erhvervskunder frem til fusionen med Lollands Bank i 2013, hvor han har været kreditsouschef med arbejdssted i Nakskov.

 

I fritiden spiller han dart. En disciplin, hvor han lå blandt landets bedste i sine yngre dage.

 

 

 

Yderligere oplysninger:

 

Erhvervsrådgiver Allan Andersen, tlf. 5586 1519

 

Erhvervschef Rasmus Sørensen, tlf. 5586 1506