Unge på stribe består eksamen

I disse år uddanner et usædvanlig stort antal unge sig i Møns Bank – og flere har netop bestået eksamen. 

Møns Bank har gennem de seneste par år gjort en målrettet indsats for at tiltrække og uddanne unge mennesker.

- Det er vigtigt af flere grunde, siger HR- og marketingchef Susanne B. Jensen. Vi mener, at en virksomhed af vores størrelse har et socialt ansvar for at tage vare på unge mennesker i vores markedsområde. Det hænger også godt sammen med, at vi har brug for de unge, som kan tage over, efterhånden som ældre kolleger går på pension. Men allervigtigst er, at vi kan rekruttere et stigende antal unge, når banken nu vokser som den gør med nye filialer i nye områder.

Senest har banken åbnet filial i Rønnede i 2019, og en ny filial er på tegnebrættet inden for de næste par år. Hvor den kommer til at ligge og med hvilket hold, afhænger af flere forhold, men Susanne B. Jensen er ikke i tvivl om, at en del af forarbejdet gøres i disse år med uddannelse af et større antal unge i banken.

- Vi glæder os over, at vi er i stand til at tiltrække unge, som efter praktiktiden bliver trainees hos os fremfor at søge over til større spillere, siger hun. Det har formentlig noget at gøre med, at man i en mindre lokalbank kommer hele vejen rundt, hurtigere finder sig til rette og kan se en fremtid, om man nu vil være kunderådgiver eller specialist på et særligt område.

Otte unge kan nu tage på sommerferie med god samvittighed. De har alle bestået forårets eksamener og er klar til de kommende års udfordringer i Møns Bank.

Casper Holm Jørgensen, 24,er i gang sin finansbachelor. Den fuldender han ved årsskiftet, hvor han bliver erhvervstrainee i banken. Frem til årsskiftet arbejder han som studentermedhjælp i en travl tid i bankens erhvervsafdeling.

Alberthe Broholm Sehested, 21, har bestået eksamen som finansøkonom og starter som finanstrainee 1. august i bankens hovedkontor i Stege, hvor hun også hidtil har været tilknyttet.

Mads Aspholm, 23, har bestået eksamen som finanstrainee og er nu privatkunderådgiver i bankens Vordingborg afdeling.

Andreas A. Pihl, 25, er udlært som privatkunderådgiver efter at have været finanstrainee i bankens hovedkontor.

Pernille Buhmann, 34, har en uddannelse i international handel og er nu i gang med finansøkonomstudiet, som hun netop er halvvejs igennem. Hun starter i praktik i bankens Vordingborg afdeling i januar 2025. 

Sille Holmstrand Holm, 25, har bestået eksamen som finansøkonom og starter som finanstrainee 1. august i bankens Vordingborg afdeling, hvor hun også hidtil har været tilknyttet.

Victor Alexander Scheel Johansen, 22, har bestået eksamen som finanstrainee og er nu privatkunderådgiver i bankens Rønnede afdeling.

Uden for billedet: 
Nicoline Bækman Rasmussen, 22, er nu gang med finansøkonomstudiet, som hun netop er halvvejs igennem. Hun starter i praktik i bankens hovedkontor i januar 2025.