Velkommen til vores nye hjemmeside

08.12.20

Fuld skærmbredde, større skrift og nemmere at finde rundt på...

Dét skulle gerne være nogle af de store gaver i denne jul, hvor moensbank.dk trækker i nye klæder.

- Vores gamle hjemmeside havde efterhånden 10 år på bagen, siger webmaster Carl Henrik Paulsen. Det er meget i en verden, hvor teknologien hele tiden udvikler sig – og hvor kunderne også har større forventninger til funktioner, indhold og præsentation.

Møns Bank har derfor forberedt en større opgradering af hjemmesiden over de senere måneder.


Fokus på brugervenlighed

- Mange er vant til at google og skrive i et søgefelt. Derfor har vi fremhævet Søgefunktion på vores nye hjemmeside, siger Carl Henrik Paulsen.

Andre forbedringer er større skrifttyper og fuld billedflade, uanset hvilken skærmstørrelse man bruger.

- Teksterne er også blevet kortere, hvor det har været muligt, ligesom vi har forenklet mange af undersiderne, tilføjer han

Arbejdet med den nye hjemmeside har ikke kun fokuseret på en én-til-én omlægning, men også på at give kunderne en bedre brugeroplevelse

Som noget helt nyt er indgangen til de forskellige emner blevet opdelt i tre hovedområder, Mit Liv, Min Virksomhed og Min Forening.

- Vi har ”rystet posen” og tænkt helt forfra i forhold til, hvad kunderne leder efter, siger bolig- og markedschef Steen Normann Olsen. De nye indgange skulle gerne hurtigere lede frem til det, man søger.

- En velfungerende hjemmeside er alfa og omega for en virksomhed i dag, tilføjer han. Vi har med vores nye hjemmeside ønsket at signalere, at vi nu tager et skridt ind i et nyt årti, hvor kommunikationen med kunderne er endnu vigtigere, og hvor vi styrker tilgængeligheden til banken – ikke mindst via selvbetjeningsfunktioner, som kunderne både efterspørger og kan spare penge på.


20 biografbilletter på højkant

Banken har udskrevet en rask lille konkurrence i anledning af den nye hjemmeside.

Kan du svare på 3 enkle spørgsmål, deltager du i lodtrækningen om 10 x 2 biografbilletter til en valgfri biograf i bankens markedsområde.

Du finder konkurrencen her på www.moensbank.dk/jul - hvor et par hjælpenisser er klar til at lede dig på rette vej:

 

Glædelig jul, godt nytår - og god jagt!