Webinar: Valget i USA

Er du nysgerrig efter at dykke ned i de komplekse dynamikker bag det amerikanske valg? 

I samarbejde med Sparinvest tilbyder vi et spændende webinar onsdag den 23. oktober kl. 19-20 med det kommende valg i USA som tema.

Lektor Niels Bjerre Poulsen fra Center for Amerikanske Studier på SDU og chefstrateg i Sparinvest Frederik Engholm inviterer dig med på en rejse gennem det politiske landskab i USA. Du får nogle unikke indsigter i de strategier, trends og afgørende faktorer, der former valgkampen og påvirker stemmeboksen. 

Bliv klogere på, hvordan politiske beslutninger på den anden side af Atlanten påvirker os globalt. Det er ikke et valg mellem en liberal kandidat og en konservativ kandidat, men et valg mellem to vidt forskellige styreformer og to vidt forskellige syn på USA’s internationale rolle. 

Du tilmelder dig på www.moensbank.dk/usa og modtager et link til webinaret, som du kan se fra din pc, tablet eller smartphone hjemme fra stuen – eller hvor du befinder dig.

Der arbejdes på, at webinaret eventuelt bliver optaget, men det kan vi ikke garantere i skrivende stund (og det bliver i givet fald kun muligt at se for tilmeldte).

Det ville glæde os at ”se” dig. 😉