Support

Møns Bank søger en ny kollega, der kan hjælpe i vores Support, bl.a. med erhvervssager.

Kan du li' en hverdag med afvekslende opgaver, til tider præget af travlhed, men også hvor der er højt til loftet og plads til humor?

Så er du måske vores nye kollega i Stege, hvor vi vil lægge vægt på, at du: 

  • Har et godt kendskab til processerne bag finansielle produkter samt erfaring med dokumentproduktion, inkl. etablering af sikkerheder - også på erhvervsområdet.
  • Er en teamplayer og god til overholde deadlines samt agere i en travl hverdag.
  • Er selvstændig og har gode samarbejdsevner med såvel rådgiverne som det øvrige team i Support-afdelingen.

Det vil være en fordel, hvis du er bankuddannet, har kendskab til DLR Kredit og tinglysningssystemet.
 

Vi tilbyder
Du kan se frem til en spændende og udfordrende hverdag i en velfungerende bank, der lægger stor vægt på, at der er orden i tingene. Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet og udviklingen af dit arbejdsområde i et uformelt miljø.


Ansøgning
Du uploader ansøgning og CV til HR-chef Susanne Bille Jensen på www.moensbank.dk/upload snarest muligt - vi holder løbende samtaler og glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte Susanne på tlf. 5586 1516, hvis du vil vide mere om jobbet og vores forventninger.


Fakta om Møns Bank A/S
Møns Bank blev etableret i 1877 og er dermed en af landets ældste. Vi er cirka 100 engagerede medarbejdere, der servicerer bankens godt 22.000 kunder.

Vores særkende er en stærk forankring i de lokalområder, vi arbejder i. Vi er en lokalbank, som vægter den personlige betjening og stærke relationer til kunderne højt. Denne tilgang præger hele vores organisation og er en stor del af årsagen til, at Møns Bank gennem årene har fået fortsat flere kunder via anbefaling fra bankens eksisterende kunder.

Læs mere om banken.