Workshop

Velkommen til workshop i Møns Bank.

I forbindelse med Folkemøde Møn tilbyder Møns Bank den 23. august en workshop for unge. Workshoppen er udviklet som et læringsforløb på 45 minutter, hvor eleverne aktivt lærer om privatøkonomi, budget, opsparing, investering – alt det, man skal være opmærksom på, når det handler om penge.

“Desværre oplever vi, at mange unge ikke har en forståelse for indtægter og udgifter i en privatøkonomi. Det vil vi gerne hjælpe de unge til at forstå, så de får en økonomisk sund fornuft og bliver bedre rustet til fremtiden,” siger bankdirektør Per Sjørup Christiansen.

"Fremfor alt vil vi undgå, at unge havner i et ukontrolleret forbrug via Kviklån og andre fristelser, som en del unge ryger ud i," fortsætter han. "Workshoppen er gratis, og vi nedtoner reklame for banken, så dette i sin grundform er et ønske om at bidrage til en samfundsmæssig fornuftig rådgivning af vores unge mennesker."

Workshoppen er for folkeskolens ældste klasser samt efterskoler, gymnasier og erhvervsuddannelser og afvikles på 3. sal i bankens hovedkontor i Stege. Sidste år deltog ca. 200 unge.

Tilmelding herunder, og banken melder tilbage i god tid inden Folkemødet med en bekræftelse.

Mulige tidsrum (gerne flere)
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.