Køb af bolig


Overvejer du at købe en bolig, anbefaler vi, at du kommer ind i banken og får udstedt et Boligkøberbevis. Med et Boligkøberbevis er du på forhånd godkendt til at låne et beløb i din nye bolig. Du ved med andre ord, hvad du har at handle for.

Godkendelsen gælder i seks måneder. Når du har fundet din drømmebolig, så kontakt din rådgiver, som kan hjælpe med at gennemgå salgsopstillingen.

Hos os er Boligkøberbeviset gratis, og du er på ingen måde forpligtet af det. Du får også et eksemplar af Totalkredits BoligtjekGuiden, som fortæller, hvad du skal være opmærksom på, når du kigger på bolig.
 

Låneanbefalinger

Med det lave renteniveau, vi har i dag, anbefaler vi som udgangspunkt et fastforrentet lån.

Hvis du har plads i budgettet, kan tilpasningslån også være en god mulighed - evt. som et F5-lån, hvis du ønsker lidt mere sikkerhed. Tilpasningslån kan skræddersyes, så du opnår præcis den løbetid på lånet, du ønsker dig. Du kan dermed udnytte den aktuelt lave rente til at blive hurtigere færdig med tilbagebetalingen af dit lån.

Du kan også vælge et RenteMax, hvor du får lidt fra begge verdener. Billig lav rente og samtidig loft over, hvor meget din rente kan stige til.

Læs mere om de forskellige låntyper her.

> Beregn, hvor meget du kan låne.

Vi anbefaler kurssikring ved udbetaling af fastforrentede lån, men ikke altid i forbindelse med tilpasningslån.
 

Kontakt os

Du kan kontakte en af bankens rådgivere her og høre nærmere eller ringe på tlf. 55 86 15 00.