VISA/Dankort og Dankort

VISA/Dankortet er et af de mest brugte kort i Danmark. Når du bruger VISA/Dankort i Danmark, er det Dankort-delen af kortet, du bruger. Så snart du rejser ud over Danmarks grænser eller handler i udenlandske internetforretninger, er det VISA-delen du bruger.

Men hvis du bruger Apple Pay eller Apple Watch, så er det VISA-delen, der bliver brugt - også i Danmark - og her er der et maksimum på 25.000 kr. pr. løbende måned.

Hævegrænser
Du skal være opmærksom på, at du i udlandet højst kan hæve lokal valuta i pengeautomater svarende til 2.000 kr. pr. "dansk døgn." I visse tilfælde kan lokale regler begrænse dette beløb. Derudover kan du højst bruge, hvad der svarer til 25.000 kr. per løbende 30 dage på VISA-delen af kortet. Daglig limit er stadig 20.000 kr.

> Mere om pengeautomater og hævegrænser

Bestil dit kort direkte i Netbank eller Mobilbank. Det er hurtigt, nemt og billigt.

Møns Bank udsteder kontaktløse kort, som gør det muligt at betale beløb under 350 kr., uden at kortet skal i terminalen (max. 800 kr. pr. dag). 

Dankort
Med et Dankort kan du handle i forretninger og hæve i pengeautomater i Danmark samt på danske internetsider.

Kortet kan ikke bruges i udlandet, så rejser du jævnligt til udlandet, vil vi anbefale, at du får et VISA/Dankort eller MasterCard.