Banken styrker indsatsen på investeringsområdet

30.04.19

Lav rente og øget efterspørgsel efter formuerådgivning har fået Møns Bank til at opprioritere området med ansættelse af to lokalkendte specialister.

 

Renteniveauet har nu gennem flere år været i den absolut lave ende, og de tider er for længst forbi, hvor man kunne regne med en vis renteindtægt på bankkontoen.

 

Til gengæld mærker Møns Bank en stigende efterspørgsel efter investeringsrådgivning og har netop ansat Pia Lindenskov og Claus Busk Madsen som nye formuerådgivere.

 

- Vi er i et marked, hvor renten i nogle situationer er negativ, siger Pia Lindenskov. Derfor kan det være en god idé at kigge over i værdipapirer.

 

- Mange har fået øjnene op for, at man godt kan få et positivt afkast af sin formue, uden at man behøver at ’satse hele butikken’, tilføjer Claus Busk Madsen. Det er jo et spørgsmål om risiko, og i Møns Bank kan vi tilbyde produkter både til den forsigtige og den mere risikovillige investor.

 

Banken kalder det FormuePleje, og det giver et rigtig godt overblik over ens økonomi.

 

- Vi investerer ud fra en strategi, som vi aftaler med den enkelte kunde, fortæller Pia Lindenskov. Personlige forhold som investeringshorisont, risikovillighed og økonomi er noget af det, man skal tage stilling til.

 

- Man kan selv prøve det af i vores Investeringsguide, som man finder i Netbank under fanen Investering, siger Claus Busk Madsen. Det er nemt at gå til, så jeg kan kun opfordre til, at man prøver det af.

 

Formuerådgivning er også gældsoptimering, fx omlægninger af realkreditlån til lavere rente eller lavere restgæld.

 

 

> Læs mere om FormuePleje.