Ny EU-lovgivning om databeskyttelse

24.05.18

25. maj træder Persondataforordningen i kraft - læs her, hvad det betyder for dig.

EU har vedtaget en ny databeskyttelseslov, GDPR - General Data Protection Regulation, som træder i kraft den 25. maj 2018. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

 

De væsentligste ændringer i persondataforordningen er, at du har ret til at anmode om indsigt, herunder berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid.

 

Fremover vil vi anbefale, at du fremsender personlige dokumenter (fx årsoplysninger, lønsedler, legitimation m.m.) via Netbank eller bankens hjemmeside, hvor du kan uploade dine dokumenter over en sikker forbindelse.

 

Vi har tilrettet vores forretningsbetingelser, herunder behandling af persondata. Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine data.

 

Dette er kun en orientering om de nye regler, og du skal intet foretage dig. Vi vil fortsat passe godt på dine personlige oplysninger.